top of page

To skridt frem, og et tilbage...


Rasmus Johansen havde endnu et godt år i DM i 2014, og er godt på vej med forberedelsen til den kommende sæson. Desværre så har en skade undervejs forvoldt lidt problemer, og gjort at planlægningen er skredet en anelse.

Rasmus Johansen: "I 2015 vil jeg primært prøve at forbedre min placering til DM. Mine forberedelser har været okay, synes jeg, og jeg har fået holdt formen godt ved lige. Jeg begyndte allerede at bygge lidt på efter nytår, for at toppe til det første DM. Jeg har fået kørt det jeg kunne her i vinters, og jeg var i Spanien i uge 7, for at få lidt køretid i kroppen. Efterfølgende var jeg nede og skulle prøve at køre vinter-cup i Dolle, hvilket ikke gik helt efter planen. Jeg måtte kaste Yamahaen og har fået en kraftig forstuvning på min fod som minde. Så det har jeg bøvlet med de sidste par uger og jeg venter på at den bliver klar igen. Jeg havde ellers planlagt nogle ture sydpå, for at få lidt hastighed ind i kroppen, men det må så udsættes lidt. I år 2015 skal jeg køre for Kajs MC, hvilket jeg glæder mig til! Super flinke og hjælpsomme mennesker".

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page