top of page

Action i Detroit - AMA SX


Forårsløbene ruller i Danmark, men derfor skal vi stadig have afgjort det amerikanske supercross-mesterskab. I aftes var turen kommet til Detroit, hvor vi fik et kærkomment gensyn, med det at lægge banen op over tribunen. Der var desværre også mange styrt og skader til centrale personer. Vi har resultater og video af et par af aftenens lede styrt her.

450 Class

Ryan Dungey har siddet tungt på sagerne på det seneste, men i Detroit måtte han nøjes med andenpladsen. Sejren tog Eli Tomac sig nemlig af, imens Cole Seely sørgede for mere Honda-succes med sin tredjeplads. Chad Reed og Davi Millsaps gjorde resten af podiet grønt. Trey Canard var ikke at finde i finalen, da han styrtede allerede tidligt og pådrog sig en skade. Jason Anderson måtte også en tur i jorden.

Resultat, Detroit:

1. Eli Tomac - Honda

2. Ryan Dungey - KTM

3. Cole Seely - Honda

4. Chad Reed - Kawasaki

5. Davi Millsaps - Kawasaki

6. Josh Grant - Kawasaki

7. Broc Tickle - Suzuki

8. Blake Baggett - Suzuki

9. Andrew Short - KTM

10. Justin Brayton - KTM

Samlet:

Ryan Dungey - 271p

Trey Canard - 204p

Eli Tomac - 194p

250 East Class

Marvin Musquin har regeret i den lille klasse indtil nu, og forsvarende mester, Justin Bogle, har måttet halse efter. Men i Detroit var rollerne byttet om. Bogle tog sin første sejr i år, og hvem ved? Måske er der lagt op til en slutspurt fra ham? Musquin og Joey Savatgy lukkede og slukkede i top 3. Jeremy Martin og Anthony Rodriguez fik deres Yamahaer i top 5, men ikke alle var så heldige. Andy Winkler havde en mere end hård på jobbet. Se selv i videoen her fra træningen.

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page