top of page

- Top 20 er ikke urealistisk


Peter Vittrup er en af dem der rykker op i A-klassen i år, og det gør han med en podieplacering i den hårde DM B-MX2-klasse i bagagen fra 2014. En placering der blev hentet i hus med hurtig og ikke mindst stabil kørsel. Selv tager han nu sit første år i A-klassen med ro, og lukker os ind i, hvordan man gør sig klar til det.

Peter Vittrup: "Henover vinteren er der gået en del tid med, at få afsluttet min uddannelse som VVS'er/blikkenslager. Men så vidt muligt har jeg forsøgt at holde formen ved lige, med en del styrke- og løbetræning. Jeg har været en del i Skagen og i Hadsund for at køre, her efter nytår, da det er dem som har haft åbent. Nu hvor banerne er begyndt at holde åbent i hverdagene, har jeg forsøgt at komme af sted 2 gange om ugen, for at få lidt timer på crosseren. I uge 8 var vi en 10-stykker fra Hjørring, som lejede en hytte i nærheden af Lommel. Der fik vi kørt på nogle forskellige baner alle dagene, så det var en god tur. Og vi fik virkelig kørt en del. Jeg har ikke en decideret målsætning for min første sæson i A-rækken, men jeg vil da forsøge at ligge omkring top-20 i MX2-klassen. Jeg kørte også nogle afdelinger sidste år, hvor jeg lå deromkring, så jeg vil ikke mene det er helt urealistisk. Som det ser ud lige nu er min plan med i år, at køre alle A-DM’erne, Regionsmesterskab Nord og så de pokalløb som jeg synes passer ind. Jeg skal køre for mig selv i år, på min KTM. Det har jeg kørt på i mange år og jeg har været rigtig glad for det."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page