top of page

Liljegren i MX2 i 2015


Søren Liljegren har været fast inventar i DM MX1, hvor han jo hev en andenplads med hjem fra sidste afdeling i Slagelse sidste år. Det bliver der dog lavet om på nu, hvor Søren skifter maskinklasse, for at tage kampen op med de hurtige drenge i MX2. Han fortæller her selv lidt om hvorfor, og hvordan han gør sig klar til den nye sæson.

Søren Liljegren: "Nu er sæsonen så småt ved at gå igang, men jeg er først kommet på cyklen igen fra starten af marts måned. Så lige nu får jeg konditrænet en del i hverdagen, og køretrænet så meget på cyklen som muligt i weekenden. Den lange vinter og det dårlige vejr, har nok været lidt skyld i at jeg ikke har fået kørt. Jeg er i 2015 rykket ned på Honda 250 4-takt, og vil være at finde i MX2 i år. Grunden til det skift, var at jeg ville prøve noget nyt og jeg synes selv at 250'eren passer mig bedre. Forbederelserne til 2015 har været okay. Styrketræning har jeg haft en del fokus på her til vinter, så den skulle gerne være i top. Konditræningen er der blevet arbejdet hårdt på fra februar og frem til nu. Lige nu gælder det bare om at få så meget køretræning på cyklen som muligt, og få løbet de mange kilometer i løbeskoene. Jeg har dog stadig et fuldtidsarbejde der skal passes. Min målsætning for 2015 er en top-10 i den samlede stilling. Jeg har aldrig kørt med MX2-kørerne i DM-A, så det bliver nyt og spændende. Til den første afdeling er det bare om at gøre det så godt som muligt, se hvor jeg ligger, og så arbejde med det hele derfra. Jeg kører stadig for OC-Racing og jeg har nogle fantastiske mennesker bag mig, og en mekaniker der holder Honda'en kørende. Så Jeg kan ikke se hvorfor jeg ikke skulle kunne blande mig i top-10 - eller måske top-5 - hvis der bliver arbejdet hårdt nok med at få fart i cyklen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page