top of page

Strate arbejder for sagen


DSC_0286-1.jpg

Benjamin Strate var en af dem der kæmpede med til det sidste om DM MX2 sidste år, og derfor bliver der da også kigget til ham igen i år. Han er så småt kommet i gang med træningen til den nye sæson, og han fortæller her lidt mere om hvordan årets første måneder er gået.

Benjamin Strate: "I den første del af året, har mit arbejde fyldt en del. Jeg har ikke fået trænet så meget som jeg gerne ville de første par måneder, da jeg ikke følte tiden og overskuddet var der. Når det så er sagt, så har jeg trænet 450cc hele vinteren indtil nu, for at få en bedre kondi. Jeg har været en uge i Italien her i marts, er kommet i gang med seriøs løbetræning, og så kører jeg cirka en gang i hverdagen og en-to gange i weekenden hver uge. I sidste weekend skulle jeg tilbage på 250cc igen, for at blive klar til sæsonen. Der skete så det at jeg rendte ind i nogle tekniske problemer, så jeg måtte rykke lidt rundt på nogle motorer, for at få det til at fungere. Men nu kører den som den skal, og så er det bare med at få trænet alt hvad jeg overhovedet kan, så jeg kan blive klar!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page