top of page

St. Louis sweep - AMA SX


Imens der blev kørt kvalheat på livet løs i Argentina, så tog amerikanerne i nat til St. Louis, for at kæmpe om endnu en håndfuld point. Serien lakker imod enden, og der er ved at danne sig et mønster. Snart har vi et par nye mestre, men ingenting i motocross er som bekendt afgjort, før det ternede flag.

450 Class

Man kan ikke andet end at have respekt for Ryan Dungey. Nu er han ikke bare stabil, men stabil i fronten af feltet. Endnu en sejr blev det til i St. Louis, og hans forspring i tabellen er nu på små 80 point. Eli Tomac tog sig af andenpladsen, imens Jason Anderson langt om længe fik et gensyn med podiet. Cole Seely og Weston Peick lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, St. Louis:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Eli Tomac - Honda

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Cole Seely - Honda

5. Weston Peick - Yamaha

6. Josh Grant - Kawasaki

7. Davi Millsaps - Kawasaki

8. Chad Reed - Kawasaki

9. Broc Tickle - Suzuki

10. Blake Baggett - Suzuki

Samlet:

Ryan Dungey - 296p

Eli Tomac - 216p

Trey Canard - 204p

250 East Class

Justin Bogle fik en enkelt sejr i sidste weekend, men serien har indtil videre tilhørt Marvin Musquin. Og han var tilbage på toppen i St. Louis. Jeremy Martin tog andenpladsen, og henviste derved Joey Savatgy og Bogle til de efterfølgende pladser. Sidste mand i top 5 blev Anthony Rodriguez.

Resultat, St. Louis:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Jeremy Martin - Yamaha

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Justin Bogle - Honda

5. Anthony Rodriguez - Yamaha

6. Jimmy Decotis - Honda

7. Luke Renzland - Yamaha

8. Kyle Cunningham - Honda

9. Jace Owen - Honda

10. Kyle Peters - Honda

Samlet:

1. Marvin Musquin - 169p

2. Justin Bogle - 149p

3. Jeremy Martin - 125p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page