top of page

Ikke flere skader!


Thor Lykke har altid haft godt med fart på, men heldet har ikke altid været på hans side. Nu truer en ny sæson, og nordsjællænderen har derfor forsøgt at gøre sig klar bedst muligt. Da vi snakkede med ham var han en tur i Holland, og han indviede os også i hvordan han har gjort sig klar til 2015.

Thor Lykke: "Lige nu er jeg i Holland i et par dage, for at sætte min nye løbscykel op. Jeg føler at jeg har fået udnyttet tiden, så godt jeg har kunnet her henover vinteren. Jeg har fået kørt en del på cyklen, når der har været mulighed for det og jeg begynder at føle mig rimeligt klar. Min form har i hvert fald aldrig været bedre, takket være Peak Physique, som har hjulpet mig meget med den fysiske træning i vinterperioden. Jeg ser frem til en sæson med masser af godt race og forhåbenligt nogle gode resultater. Og ikke flere skader!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page