top of page

To mesterskaber afgjort i Houston


Efter en weekends pause, så var den amerikanske supercross-serie tilbage i nat med et brag. Feltet var rykket til Houston, og hvis man havde håbet på spænding, så fik man det i overflod. Og så fik vi samtidig hængt guldmedaljer om halsen på to glade kørere. Og var der en rookie-sejr også? Ja da!

450 Class

Det har ligget lidt i kortene. Ryan Dungey har været knusende stabil i denne her sæson. Forskellen har bare været, at han har været klart hurtigst samtidig. En andenplads i aftes i Houston var nok for ham, og han er nu så langt fri af Eli Tomac, at han ikke længere kan hentes. Flot mesterskab til Dungey og til KTM. Men det var ikke alt. For Cole Seely vandt sin første finale i den store klasse, og gjorde det derfor til en god dag for Honda. Eli Tomac tog sig af tredjepladsen på dagen, men må altså se sig slået i den samlede stilling. Ken Roczens comeback er udsat, til RCH vurderer ham klar til at køre.

Resultat, Houston:

1. Cole Seely - Honda

2. Ryan Dungey - KTM

3. Eli Tomac - Honda

4. Josh Grant - Kawasaki

5. Chad Reed - Kawasaki

6. Andrew Short - KTM

7. Davi Millsaps - Kawasaki

8. Broc Tickle - Suzuki

9. Justin Barcia - Yamaha

10. Justin Brayton - KTM

Samlet:

1. Ryan Dungey - 318p

2. Eli Tomac - 236p

3. Cole Seely - 223p

250 West Class

Efter længere tids fravær, så var den lille vestlige serie tilbage, og det blev også med et brag. Den serie har indtil videre tilhørt Cooper Webb, og han fortsatte da også sin march. En sejr i Houston var nok til at nappe titlen, og så kunne Shane McElrath og Malcolm Stewart ellers se til fra de næste pladser.

Resultat, Houston:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Shane McElrath - KTM

3. Malcolm Stewart - Honda

4. Aaron Plessinger - Yamaha

5. Alex Martin - Yamaha

6. Justin Hill - KTM

7. Zach Osborne - Husqvarna

8. Matt Bisceglia - Honda

9. Chris Alldregde - Kawasaki

10. Tommy Hahn - Honda

Samlet:

1. Cooper Webb - 161p

2. Zach Osborne - 116p

3. Shane McElrath - 108p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page