top of page

En god beretning


Janus Høgsbro er en af dem der har været rigtigt meget igennem. I næsten to år har han kæmpet med en skade i nakken/skulderen, der har holdt ham helt væk fra alt hvad der hedder motocross på topplan. Han har prøvet at køre et par gange, men det har aldrig været godt. Nu er han tilbage på bommen i Næstved, og han beretter om en lang vej for at komme dertil - der dog har efterladt ham positiv på den anden side.

Janus Høgsbro: "Til DM-afdelingen i Næstved på søndag, så er det 2 år siden min nakke/skulder ulykke. Det har været to hårde år, og skaden har ændret mig. Både negativt, men også positivt. Fysisk bliver jeg jo ikke den samme igen. To års genoptræning gør at jeg i dag kan meget af det, som jeg kunne før, men desværre ikke alt. Smerterne slipper heller ikke deres greb. Til gengæld har jeg fundet en vilje og en styrke, som jeg ikke havde før. Den drev mig tilbage på crosseren efter ulykken. Og den driver mig dagligt frem mod mine mål. Den har givet mig troen på at jeg stadig kan være med ude på banerne, og troen på at jeg har en plads blandt de øvrige A-kørere i MX2-klassen.

Som sagt, så glæder jeg mig meget til igen at køre et Danmarksmesterskab. Og især åbningen på Nisseringen. Den har nogle gode tekniske passager, nogle fede hop og en negativ hældning

Min forberedelse til denne løbssæsonen har bestået af hård træning med min fysiske træner, boksning, et par uger i Spanien på crosseren, og derudover, så har det jo været muligt at køre udendørs hele vinteren. Jeg stiller i år op til DM, de Svenske Mesterskaber, samt alle 1. Divisions løbene i min Svenske klub. Der bliver travlt!

Jeg har igen i år valgt at gå 'egne veje', men med stor hjælp fra en masse sponsorer - både nye og gamle. Uden dem ingen cross! Indtil videre vil jeg gerne bruge lidt spalteplads på at sige TAK til: Stay On Stickers, RG3 Suspension Stockholm, NR Service v/Jesper Christensen, J. Ø. Service v/Jens Ørris, Training by Bornefeldt v/Frederik Olsen, KIM Nielsen #48, Würth A/S, MA Engines, Michael hos Bjarnes Biler i Kgs Lyngby, og ikke mindst mine forældre".

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page