top of page

Fra land – Kaduuz Racing


Sol, tørvejr og en snært af forår kildende i næseborrene. Glade mennesker og en bane der ikke tog fanger til slut. Lidt støv, motorglam og et gult skib der kom sødygtigt fra land. Omtrent sådan kan årets første afdeling af DM i motocross den 19/4 beskrives – i hvert fald hvis man sad under dugen hos Kaduuz Racing. Godt med publikum kunne se hvordan Danmarks bedste åbnede ballet på Nisseringen i Næstved, og det kunne hurtigt konstateres, at der bestemt ikke er mangel på talent i Danmark. Og samtidig at de gæve gule drenge er kommet for at lege med hvor det er sjovt.

Mathias Gryning startede sin jagt på titlen i MX2-klassen på fin vis. Fine opkørsler i begge heat, endte med at kaste en tredjeplads af sig til slut. Brugbart, men Mathias ville nu altså helst have vundet. Intet er dog afgjort, og der er stadig mange point at køre om.

Rasmus Krogh Jørgensen var måske dagens overraskelse i Næstved, og den tidligere mester kom tilbage efter halvandet års skadesfravær, med manér. En femteplads på dagen afspejlede slet ikke ikke Rasmus’ tempo, hvor han især i andet heat var godt kørende. Et styrt slog dog skår i glæden, men det gjorde bare RKJ endnu mere sulten til Holstebro.

Andreas Hansen var ikke tilfreds med resultatet i Næstved. Men der var gode takter at spore, og vilje kan man ikke træne sig til. Næste gang er vi lidt tættere på Andreas’ hjemstavn, og mon ikke han tager noget af sin vilje til at forbedre sig, med dertil?

Nicolai M. Hansen kom til Næstved stort set uden forberedelse. Og da støvet havde lagt sig efter dagens race, så var han bestemt ikke tilfreds. Men Kaduuz Racings lange styrmand er bestemt god for at slide sig tilbage – måske en af de bedste i den disciplin – og sidste år blev han bedre og bedre for hver afdeling. Det er en tørstig Nicolai der kommer til Holstebro.

DM er i gang, og det er fantastisk! Vi glæder os allerede til d. 24. maj, hvor det går løs i Holstebro. Kaduuz Racing er i hvert fald klar!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page