top of page

Et sandt eventyr – Kaduuz Racing


Første afdeling er i bogen. Skrevet op. Foldet sammen. Og gemt i arkiverne. Med solskin, forårsvind i kinderne og gule bannere på godt og ondt. Nu står vejsiderne for alvor i fuldt flor, og kalenderen ringer maj. Anden afdeling af årets DM er under skarp opsejling, og sandkassen i Holstebro slår ud med armene. Med højt humør, og sandhuller store nok til at æde teambussen i én mundfuld. Heldigvis er alle mand klar til at tage en tørn mere, og på ryggen af deres gæve gule gangere, er gutterne klar til at give den endnu et skud. For team, fans og folk på lægderne! Kaduuz Racing er klar til Holstebro.

Mathias Gryning kæmpede med en knæskade i Næstved, men han kommer alligevel til Troldkjærbanen med en tredjeplads i bagagen. Hvor slemt hans skade kommer til at påvirke ham her, står hen i det uvisse. Men MG134 er altid klar på en fight og en mandfolkeindsats.

Rasmus Krogh Jørgensen har vundet i sandet før. Og Kaduuz Racings comeback-kid, viste blændende kørsel i Næstved. En fejl kostede ham podiet, og det er noget han er ude på at revanchere i Holstebro. Man ved aldrig hvad man kan forvente af RKJ, men han giver sig aldrig uden kamp.

Andreas Hansen leder efter revanche fra Næstved. Han kæmpede sig ind i feltets bedre halvdel, og viste talentet i glimt – og han bygger hele tiden på sin form. Efter et 2014 med skader, er Andreas ved at finde sin plads i feltet. Og vi spår at det kun går fremad for ham.

Nicolai M. Hansen var en anelse skuffet over præstationen i Næstved, men hvis sidste sæson gentager sig, så bliver Nicolai kun bedre som sæsonen skrider frem. Sandet er et af hans gode elementer, og hvis de personlige fejl kan fejes til side, så skal man ikke regne ham ude af noget som helst.

Troldkjær venter. Og vi håber at mange kommer forbi, for at se Danmarks bedste dyste på det krævende underlag. Kaduuz Racing vil i hvert fald gøre sit til, at det bliver en både spændende, underholdende og mindeværdig dag!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page