top of page

Lilholt arbejder videre


Morten Lilholt har ikke haft den start på DM-sæsonen som han havde håbet på, men som altid så arbejder #244 troligt og utrætteligt videre. Morten satte lige et par ord på weekendens afdeling i Holstebro, første afdeling i Næstved og forhåbningerne til tredje afdeling i Randers for os.

Morten Lilholt: "Efter en hård start på DM-sæsonen for mit vedkommende, så jeg meget frem til at komme "hjem" i vanlige rammer i Holstebro og få lov at lege i lidt sand i weekenden. Jeg følte mig godt forberedt til Næstved, og mine tider i kvalifikationen var egentlig bedre end forventet, men jeg fandt aldrig rytmen i heatene, og det afspejlede resultatet desværre også.

Op til Holstebro havde jeg givet den en god skalle med at få trænet i det mere sandede, og jeg kom godt fra start med en 6. plads i min kvalgruppe. I første heat var jeg ude af starten indenfor top 10, og jeg kom hurtigt op og ligge 7'er, hvor jeg havde en god kamp med Nicolai Hansen om 6. pladsen. Nicolai trak dog det længste strå, og jeg faldt tilbage på 7. pladsen, hvor jeg kom til at ligge med god afstand ned til Mathias Jørgensen. Men, en lille fejl gjorde at jeg måtte en tur i sandet ude bagved, og jeg faldt ned på en 12. plads, som blev heatets resultat. I andet heat var jeg opsat på at tage revanche efter første heats trælse afslutning, og jeg kom afsted fra starten indenfor top 5. Jeg faldt et par pladser tilbage på en 7. plads, som jeg følte mig sikker på at kunne holde til det ternede flag. Der var dog et par gutter der havde fundet en god håndfuld gas ude i sandkassen, og lidt forvirring med det blå flag da de skulle passere, gjorde at der smuttede en ekstra med forbi, og jeg endte heatet på en 8. plads. Så alt i alt er jeg fornuftigt tilfreds med at forlade Holstebro med en 9. plads på dagen, på trods af et lille styr og en dum fejl, som ellers kunne have gjort det samlede resultat lidt sjovere.

Nu er det så Randers der står for tur om 14 dage, og jeg ser frem til at holde bag bommen dernede. Jeg har fået sammensat en cykel og et setup sammen med EasyMX, som jeg er rigtig glad for, så jeg krydser fingre for, at jeg efter Randers kan skrive mig indenfor top 10 i den samlede stilling igen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page