top of page

Sam kommer til Randers


Sam Korneliussen har indtil videre været en af de mest flittige danskere i år, og den unge mand og hans TM, har indtil videre ikke haft mange weekender fri fra løb. Men heldigvis har han muligheden for at komme til Randers når der er A-DM i næste weekend, så vi kan se hvor meget han har rykket sig. Han sendte os en kort status på muligheden for at køre A-DM, og hvad den nærmeste fremtid bringer.

Sam Korneliussen: "En fri weekend har gjort det muligt for mig at køre 3. afdeling af A-DM i Randers, hvilket jeg ser meget frem til. Banen i Randers passer mig fint, med det blandede underlag, og så er den altid i topform og passet til perfektion. Jeg lavede mit bedste A-DM heat der sidste år, og er jeg sikker på at det vil være god forberedelse til EMX250 i Teutschenthal, som er allerede weekenden efter. Men først står den på ADAC Youngster Cup i Bielstein denne weekend."

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page