top of page

Rasmus melder fra til Randers


Det er med stor beklagelse at Rasmus Krogh Jørgensen kan meddele at han ikke stiller til start til A-DM i Randers d. 14 juni.

Rasmus har gjort alt efter bogen for at være fuldt forberedt til denne sæson, dog har han døjet med problemer i nakken og ryggen siden han begyndte at køre igen.

Resultatet er en voldsom overbelastning i højre arm, ryg og nakke på grund af det skæve træk Rasmus har på crosseren.

"Overbelastningen kommer fordi den venstre hånd egentlig bare holder ved styret og armen hænger strakt - derfor skal den højre gøre alt arbejdet. Det har været en utroligt svær beslutning at melde fra til Randers, men jeg udsætter min krop for et ekstremt pres hver gang jeg sætter mig op på motorcyklen – og nu siger den fra. Det er rart at jeg nu ved hvad det er at jeg har døjet med, og kan nu påbegynde behandlingen. Nu krydser vi bare fingre for at jeg ikke har gjort permanent skade, og at jeg kan komme tilbage og køre til DM i Svendborg – det er i hvert fald mit mål!” Siger Rasmus.

”Jeg vil gerne sige tak til alle dem der har støttet mig, C. Reinhardt Suzuki, Kaduuz Racing, Fox, 100%, Landmeco, Niels Bommer, Vestjyst Rustfri Montage, Kim Hedegaard, Næsbjerg Gulve, Søren Schneider, Martinsen, Stratus, min familie, venner og ikke mindst mine fans. Alle har vist forståelse for at jeg må passe min krop og se løbet i Randers fra sidelinjen.”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page