top of page

Endnu en omgang i ringen - Kaduuz Racing


Lidt solstrejf har der været. Lidt fuglesang ligeså. Sommeren har ladet vente på sig, men forhåbentlig så kommer de lune vinde og duftende krat for at blive. Men ingen brise er komplet, før den har et stænk af veltrimmet racer-motor over sig. Og her kan Kaduuz Racing hjælpe til. Tredje afdeling af DM ligger og venter i det fjerne - nærmere bestemt imellem bakkerne udenfor Randers, og der er lagt op til et brag for at markere at sæsonen er ved at være halvvejs.

Mathias Gryning kørte sig igen på podiet under sidste afdeling i Holstebro, og han rykkede samtidig op på den samlede andenplads. Mathias håber på nogle bedre starter i Randers, så hans fart virkelig kan komme til sin ret. Han er i hvert fald opsat på at give den alt hvad Suzukien kan trække.

Rasmus Krogh Jørgensen har leveret et fænomenalt comeback i år, efter endnu en skelsættende skadespause. Desværre har strabadserne tæret hårdt på Rasmus, der er tvunget til at sidde over i Randers. Han håber at være tilbage næste gang, og er selvfølgelig på sidelinjen for at heppe på resten af banden.

Andreas Hansen viste endnu engang fornemme takter i Holstebro, hvor hans tider og fart lå til en placering i den rigtigt sjove ende af tabellen. Når den talentfulde unge mand får heldet på sin side, så bliver det for alvor spændende! Han er i hvert fald klar i Randers.

Nicolai M. Hansen har kæmpet lidt med at finde melodien, men ligesom sidste år, så bliver han bare bedre som sæsonen forløber. Nicolai har i pausen imellem DM-afdelingerne, vundet et pokalløb på Mors imellem flere hurtige konkurrenter, og han har før gjort det godt i Randers. Alt kan ske.

Selvom Kaduuz Racing ikke er fuldtallig, så håber vi stadig at bidrage til en mindeværdig dag for alle der kigger forbi. Det skal nok blive godt!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page