top of page

En vi vil huske – Kaduuz Racing


Sommer bliver til sensommer. Træerne er gået fra lysegrøn til mere dybe nuancer. Hver en vejgrøft summer af liv. Og lige nord for Svendborg, ligger der en bane i skyggen af industriområdet. Vi har været der før. Ved hvad der skal ske. Sommerpausen er ovre. Fjerde afdeling af DM i motocross venter i horisonten. Endnu et skridt på vejen imod finalen, og de nye Danmarksmestre. Champagne, hæder og hele møllen. Men alligevel, så er stemningen anderledes under de gule faner. Der er nemlig pyntet op til fest – en afskedsfest – og det for en af de store. Rasmus Krogh Jørgensen kører sin sidste DM-afdeling, da kroppen har valgt at sige stop. Derfor har han indbudt alle, og glæder sig til sin sidste dag på det kontor, han selv har været med til skabe. Hos Kaduuz Racing vil vi gøre hvad der står i vores magt for at give ham en perfekt dag, og vi håber at alle på lægderne er med på den.

Med sig på bommen har Rasmus sine to holdkammerater Mathias Gryning og Andreas Hansen. Mathias indtager tredjepladsen i tabellen, men er bestemt stadig i live når det kommer til kampen om mesterskabet. I pausen har Mathias høstet god erfaring i udlandet, med flotte resultater i blandt andet Holland, og han er klar til at sætte en slutspurt ind efter DM-tronen. Andreas har også samlet erfaring i udlandet, og det går langsomt og sikkert fremad for ham. Han viser mere og mere af potentialet hver gang, og hvem ved hvad vi kan forvente af ham i Svendborg.

Desværre må vi undvære Nicolai M. Hansen, der er ude med rygproblemer. Men er der noget Kaduuz Racings lange styrmand med #2 er god for, så er det et comeback. Vi håber Nicolai er klar igen hurtigst muligt!

Ellers er der ikke mere at sige, end at vi håber at se alle i Svendborg – fans, venner, sponsorer og hvem der ellers kunne finde på at komme forbi.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page