top of page

Sam Korneliussen prøver en anden blålig nuance


Efter årets sidste afdeling af EM MX2 i Assen i Holland, stod Nordjyske Sam Korneliussen uheldigvis uden en konkurrencedygtig maskine til årets sidste løb hvor der blandt andet skulle køres ADAC, DM og åbne Hollandske mesterskaber.

I samarbejde mellem HJ Teknik Maskinservice og Kajs MC har vi nu fundet en løsning der gør, at Sam stiller op på en Yamaha YZ250F for Kajs MC til weekendens DM afdeling i Sønderborg og årets sidste løb.

På trods af kort tid på maskinen håber vi alligevel at Sam får et par gode afsluttende heat og får vist hvad han kan.

Kajs MC ønsker at takke HJ Teknik Maskinservice for samarbejdet og støtten. Yderligere en stor tak til teamets øvrige sponsorer. Find yderligere information om hvad HJ Teknik Maskinservice laver på www.hjtm.dk.

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page