top of page

En gut med potentiale


Nicklas Haagensen løftede mange øjenbryn i Sønderborg i søndags, da han drønede ind på en flot femteplads på dagen. Især set i lyset af at Nicklas altså stadig er B-kører. Men at han er en ung mand med fart, er der ingen tvivl om. Heldigvis havde han tid til at fortælle hvordan han oplevede DM-finalen på Nybøl-banen, og også hvad han håber kommer til at gå for sig på søndag til B-DM i Svendborg. Et B-DM hvor han allerede har vundet heat i år.

Nicklas Haagensen: "I første heat i Sønderborg fik jeg en rigtig dårlig start! Jeg tror at jeg var en af de aller sidste. Men jeg får kørt mig godt op igennem feltet, og udnytter at der er mange der vælter. Til slut kommer jeg over stregen som nr. 9. I andet heat kommer jeg afsted som 4'er, men der er en der smutter forbi på de første omgang. Og så ligger jeg ellers bare på femtepladsen og kæmper med Jakob [Kjær Nielsen] og Mathias [Gryning] hele heatet. Jeg ender som samlet 5'er på dagen, og det er jeg rigtig tilfreds med. På søndag til B-DM er det min forventning at få et par gode starter og så ligge i top 3. Meeen det kunne da være fedt at vinde begge heat!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page