top of page

Strate i MX1 i 2016


Benjamin Strate har haft nogle gode heat i årets DM-A serie, men han har også haft sin del af uheldet. Den sidste afdeling i Sønderborg udviklede sig forfærdeligt, og med to tekniske defekter løb håbet om en podieplads i det samlede regnskab ud i sandet. Men Benjamin er ikke sådan at slå ned, og han er allerede klar til at tage hævn næste år. Denne gang i MX1-klassen. Vi har fået en status på hans sæson.

Benjamin Strate: "Jeg havde håbet meget på en podieplads igen i år, og jeg synes også at jeg har gjort mit for det, efter de omstændigheder jeg har haft. Jeg har haft et stramt år - både i forhold til økonomi, men jeg har også haft svært ved at finde tid til træning, da mit arbejde har fyldt meget. Ud fra de forudsætninger er sæsonen gået okay. Jeg havde håbet at kunne holde fast i den tredjeplads efter Svendborg, så jeg kunne ende på podiet, men sådan skulle det ikke gå, med to ødelagte cykler på dagen i Sønderborg. Desværre. Næste år er min plan at stille op i MX1, og jeg er også igang med at finde ud af hvem der vil have mig. Men jeg tror faktisk der er mere eller mindre styr på det. Jeg håber på at kunne gøre det godt i MX1 - jeg har en god fornemmelse, og jeg tror at MX1 er det helt rigtige valg for mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page