top of page

Ikke helt tilfreds


Kim Sørensen var med helt fremme i DM i 2014, men i år har han kæmpet lidt for at finde melodien. Et par podieplaceringer er det blevet til, men Kim er ikke helt tilfreds med sin sæson, som han fortæller om her. Men han er altid klar til at tage revanche, og øjnene er allerede sat på 2016.

Kim Sørensen: "2015 forløb ikke helt som jeg havde håbet, planlagt og trænet efter. Efter 2014, hvor jeg virkelig følte at jeg havde hævet mit niveau, var jeg opsat på at hæve det yderligere i 2015. Jeg kom rigtig skidt igang i Næstved, og var mega skuffet. Efterfølgende har jeg haft nogle gode heat, men også nogle heat, hvor jeg har været lidt uheldig. Alt i alt en lidt blandet sæson fra min side. En samlet 4. plads, var ikke hvad jeg gik efter og det vil jeg forsøge at gøre bedre i 2016. Jeg ser frem til en god vinterperiode her, hvor kroppen skal bygges op og gøres endnu bedre klar til at tage endnu hårdere fat i 2016. Motivationen er der helt sikkert!! Til slut vil jeg gerne sige tak til C. Reinhardt, Suzuki, MK Motorsport og alle folkene bag, Jammerbugt Kommune, Hjallerup Mureren, Thomsen Racing, Stratus, Mikael Andersen - MA Engines, Landberg Chiptuning, Cykelladen Brande, min famile, venner, mekaniker og ikke mindst min kæreste, der alle har været utroligt gode støtter gennem sæsonen"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page