top of page

Mestersnak


Nichlas Bjerregaard har været den helt store oplevelse i MX2-klassen i år. Hurtig, klog og stabil, er alle dyder der til slut var med til at spille mesterskabet fortjent over i hans hænder. Heldigvis havde mesteren mod på at give en status til os på sin sæson, og ikke overraskende var det en positiv en af slagsen, der også fortæller lidt om, hvad der skal ske til næste år.

Nichlas Bjerregaard: "2015 har været et helt vildt fedt år for mig - både i Danmark - men også i Tyskland. Mine forventninger til DM'et var en top 5 inden sæsonen startede. Men jeg har trænet rigtig godt hele vinteren, og jeg har virkelig fundet en del fart på Yamahaen. Så jeg vidste godt inden første afdeling, at jeg kunne gøre det bedre end en top 5. At jeg så kom hjem fra Næstved med den røde plade, bekræftede egentlig bare min tro. Og jeg har så derfra, mere eller mindre, bare prøvet at lave stabile heat og holde den på hjulene, hvilket virkede helt fint! Plus, at jeg startede med at lave en 4. plads i første ADAC-heat i Fürstlich Drehna, hvilket også var super fedt! Jeg har haft lidt svært ved det hårde underlag til ADAC i år, hvilket resulterede i lidt svingende resultater. Jeg lavede dog et godt resultat i sandet i Tensfeld, med en 3'er og en 5'er, hvilket gav en samlet nr. 3. Nu håber jeg på at jeg kan tage nogle skridt i den rigtige retning hen over vinteren, så jeg kan ligge lige så godt ud til næste år, bare med endnu mere fart! Jeg skal køre DM og ADAC, samt udvalgte EM'er i 2016. Og det bliver igen på en blå!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page