top of page

Et år på rutinen


Simon Wulff må være at betragte som en af veteranerne i MX1-klassen - som han har hjemsøgt en del år efterhånden. 2015 kastede en sjetteplads af sig til slut, og det til trods for at Simon stort set ikke har siddet på cyklen i år. Her taler han os selv igennem årets begivenheder og DM-A serie.

Simon Wulff: "2015 har for mig været præget af meget svingende placeringer. På trods af det, er jeg kommet hjem med en samlet 6. plads, hvilket jeg ikke kan være andet end tilfreds med. Sæsonen 2015 har kun bestået af sølle 35 aktive timer på cyklen for mit vedkommende, så med 10 års jubilæum i A-MX1 klassen, må det siges at være et år kørt på rutinen. Alt i alt en godkendt sæson hvis man udelukkende kigger på resultatet, men kørslen har ikke været særlig prangende. At jeg alligevel kan snige mig i mål som 6'er skyldes, i mine øjne, andres uheld, som jeg nok ikke kan regne med kommer til at ske igen næste år. Der er ingen tvivl om, at hvis jeg igen skal ind i top 5, så kræver det meget mere træning både på og udenfor banen end hidtil."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page