top of page

En god sæson!


Jakob Kjær Nielsen har taget DM-serien med storm i år. En fantastisk slutspurt kastede fjerdepladsen i MX2-klassen i hænderne på ham, og hvis han fortsætter sådan, så er han bestemt en outsider til toppen næste år. Vi har fået hans tanker omkring 2015, og også et par ord på, hvad han forventer af sig selv næste år.

Jakob Kjær Nielsen: "I starten af sæsonen, havde jeg ikke rigtig nogle forventninger til mig selv og mine resultater. I hvert fald ikke andet end at være tilfreds med min kørsel, for så skulle resultaterne nok komme helt af sig selv. Jeg var rigtig stiv i kroppen i starten og midten af sæsonen, og jeg kunne ikke rigtig finde den kørestil, jeg har når jeg trænede. Men jeg følte selv at jeg kom rigtig godt efter det, til de sidste to afdelinger i Svendborg og Sønderborg. Jeg havde satset på en top 10 i år, og jeg blev 4'er, så det er jeg rigtig godt tilfreds med. Så alt i alt en rigtig god sæson for mit vedkommende! Til næste år håber jeg på at komme i top 5, og så må vi se hvad der sker"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page