top of page

Jeg har haft det sjovt!


Mathias Gryning var igen med til at tegne DM-sæsonen herhjemme i MX2-klassen, og selvom hans medalje heller ikke denne gang blev af guld, så har han været med til at give noget seværdigt ræs. Han har også være plaget af lidt uheld, ligesom hans sæson også har budt på gode ting, men det fortæller han selv meget mere om her.

Mathias Gryning: "2015 har været lærerigt og hårdt, men vigtigst af alt, så har jeg haft det sjovt det meste af tiden. Da jeg kom ind til sæsonen håbede jeg helt klart på at vinde det danske mesterskab, men samtidig også at gøre det godt til ADAC i Tyskland. Det så egentlig lovende ud til de første heat, men et overrevet korsbånd satte det tidligt på året lidt på stand-by. Så der måtte jeg stoppe træningen lidt og køre på rutinen. Efter at min træning begyndte igen havde jeg svært ved at finde rytmen til løbene, så det spillede ikke rigtig og resultaterne var ikke hvor de burde være. I sommerferien fik jeg lidt styr på det hele og hyggede mig rigtig meget med min cross. Det betød at resultaterne begyndte at komme igen til henholdvis ADAC og Zwarte Cross. I Svendborg gik det så atter ned af bakke og jeg måtte udgå et heat. ADAC Gaildorf gik ok og Sønderborg endte jeg med et overall win, så dejlig slutning på sæsonen og lækkert at slutte motiveret af. Næste år ved jeg ikke hvad der skal ske endnu. Jeg håber på at kunne fokusere lidt mere på udlandet og de store løb, men det kommer an på så meget. Jeg er i hvertfald rigtig glad for Suzukien og teamet, som altid støtter mig i tykt og tyndt! Til sidst vil jeg gerne takke alle som støtter mig i medgang og modgang, familie og venner, og mine sindssygt gode sponsorer! Uden dem havde det ikke kunne lade sig gøre. Kæmpe tak til dem!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page