top of page

Den svenske forbindelse


Det svenske og det danske mesterskab har i år været koordineret så det har været muligt at køre begge, og det udnyttede svenske Linus Nylén bedst af alle. Den svenske Kawasaki-kører kom afsted fra DM med en sølvmedalje i MX2, og viste ved flere lejligheder høj klasse. Vi har fået et par tanker fra ham om at køre i Danmark - hvor han også løfter sløret for næste års planer med at køre i Danmark.

Linus Nylén: "Det har været en rigtig sjov sæson for mig i Danmark. Jeg kan virkelig godt lide alle banerne i Danmark - næsten bedre end dem i Sverige faktisk. Det har også været nogle rigtigt gode heat med alle de danske kørere. Jeg kom for at prøve at vinde mesterskabet, men jeg er også godt tilfreds med min samlede andenplads. Nichlas kørte rigtigt godt, og det har været sjovt at have nogle kørere at kæmpe med. Som det ser ud lige nu, så kommer jeg tilbage næste år, og tager kampen op i MX1-klassen - måske for et team, intet er sikkert lige nu. Jeg håber i hvert fald at I kommer til at se den svenske gut, kæmpe med om sejren næste år igen! "

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page