top of page

Sidste omgang SPOT online!


Det er blevet mandag igen. Du keder dig. Hvad gør man så? Man tænder selvfølgelig for den sidste omgang af DM Motocross SPOT, lige på computeren. Du kan finde det sidste program her, eller til hver en tid under fanen SPOT. Enjoy!

Til dem af jer, der sidder og bider negle og grubler over fremtiden for SPOT - og DM i dit fjernsyn, så må vi fortælle, at du må vente i spænding lidt endnu. Vi arbejder på en løsning der vil gøre programmet endnu bedre, og give os endnu bedre præmisser for at lave det. Om det lykkes, vil tiden vise. Så for nu, vil vi bare sige tusind tak til alle der har kigget med i år! Og også til alle dem der bakkede op om det.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page