top of page

Der det hele startede


Mathias Gryning har tegnet sig for rollen som førsteudfordrer i de seneste to sæsoner i MX2, og det har indtil videre været ombord på Suzukien for Kaduuz Racing. Der var dog en tid hvor han hørte til på KTM, da han var yngre, og det makkerskab bliver nu genoplivet. Mathias har nemlig skrevet under på en kontrakt om at køre KTM for Westside Racing Team i 2016. Det betyder også nogle nye forpligtelser på dagsordnen - hinsidan.

Mathias Gryning: "Jeg glæder mig meget til at komme tilbage på KTM - det var ligesom der det hele startede. Jeg har været rigtig glad for at arbejde med Suzuki, samt hele Kaduuz Racing, Ronnie og Per, og vil gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak for hjælpen gennem årene! Ingen sure miner imellem os. Jeg ville gerne prøve noget nyt og fik derfor et godt tilbud fra Per fra Westside Racing. Jeg har skrevet kontrakt med Team Westside Racing og glæder mig meget, til at komme i gang på den nye maskine. Jeg har prøvet den et par gange og føler at det er en rigtig god maskine, med alle de ændringer som er kommet på den nye 2016 KTM. Jeg fortsætter med at køre i Fox-tøj, og som noget nyt skal jeg køre hele den Svenske serie, hvilket er noget som jeg også glæder mig utrolig meget til. Jeg vil så vidt kalenderen tillader, komme ud og køre den tyske ADAC-serie og EM250-serien. Jeg er glad for det hele er på plads nu, og jeg ser frem til at starte vintertræningen motiveret og skadesfri, så jeg kan gøre en god figur for mit nye team og sponsorer i år 2016."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page