top of page

Jakob Kjær går efter top 5


Jakob Kjær var en af de helt store overraskelser i dette års 24MX DM-A serie, og han fik sat en tyk streg under sine evner på en motorcykel. Det er imidlertid altid svært at komme lige så stærkt ind i den efterfølgende sæson, så Jakob Kjær arbejder hårdt på at være bedst muligt forberedt til 2016. Forud for 2015 sæsonen valgte Jakob at skifte fra en 450F til den mindre motorcykel og MX2 klassen, hvor han fik kørt sig helt til tops med en samlet DM 4. plads. - Nu er det ikke hele sæsonen der har været god. Jeg havde også problemer med at finde farten på et tidspunkt, og havde problemer med at slappe af når jeg kørte. Men vi arbejdede efter planen i teamet og stille og roligt begyndte det hele at virke, fortæller Jakob. Målsætninger for næste år er også på plads, og det samme er de fleste løb der skal køres. - Næste år går vi efter top 5, men jeg vil da meget gerne have en medalje, griner Jakob.

Planen er, at han skal køre nogle vinter løb i Holland, og så skal han deltage i både den danske 24MX DM-A serie samt det svenske mesterskab, men planlægningen er stadigvæk i gang, så der kigges stadigvæk på, hvilke løb der ellers kan passes ind.

På spørgsmålet om Jakob kan imponerer på samme måde igen til næste år, er svaret klart. - Selvfølgelig kan jeg gøre det igen. Med den energi som alle omkring mig lægger i det her, og når jeg selv får træner ordentligt, så skal jeg nok byde ind med gode placeringer næste år, slutter Jakob.

Til sidst retter han en stor tak til dem der har hjulpet ham. Jørgen og Dorthe, TK, Martin Sørensen og Lasse Stagsted, Kurt og Gitte Villadsenmen, Villadsens Motorcenter, Støttrup MX Shop, LSM steel construction, Dansk Autohjælp Viborg, Himmerlands Maskinskovning, Murerfirmaet Henriksem & Madsen A/S, JKK Turning, AH-racing, Hedebo Skovservice, Vognmand Henrik Sørensen, Nexa Autocolor, Nielsens Auto, Sønderup Transport, SpS Scandinavia Paint solution A/S, HGS.dk V/Ole Kibsgaard, 2P Reklame. De har alle en andel i det her slutter Jakob.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page