top of page

Emil Jepsen på Husqvarna i 2016


Vi har set Emil Jepsen forskellige steder i 2015, men i 2016 bliver det på en Husqvarna i MX2 at han kommer til at tørne ud - og det for Sjøholm Racing Team - hvor han har indgået aftale for den kommende sæson. Det er en glad Emil der beretter om sin nye aftale - som man også forventer sig meget af hos Sjøholm Racing Team.

Emil Jepsen: "Jeg er rigtig glad for at have indgået en aftale med Sjøholm Racing team, om at køre Husqvarna FC250 i 2016! Jeg har samtidig fået min træner fra 2014, Frank Lund, tilbage. Dette er et samarbejde jeg forventer mig meget af, og jeg tror på at det kan skabe top-resultater. Jeg skal i 2016 køre ADAC-serien og alle A-DM løb, hvilket jeg ser meget frem til. Til sidst vil jeg gerne takke SOS Racing Parts for støtten i år og den fortsatte støtte til næste år, med de bedste hjul og klister på markedet."

Kim Jakobsen, Sjøholm Racing Team: "Det bliver en spændende sæson vi går i møde, med en ny kører i Sjøholm Racing Team. Vi har lavet en aftale med #999, Emil Jepsen, om at køre A-DM og ADAC-løbene for os. Vi ved at vi kan levere nogle af markeds bedste cykler i Husqvarnaen, og en af landets bedste trænere i Frank Lund. Dette har været en mangel for #999 i 2015."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page