top of page

I gang for fuld musik - AMA SX


Vi har ventet siden de sluttede sidste år. Men nu er AMA Supercross endelig igang igen! Første afdeling i Anaheim rullede med bulder og brag over landet, og det blev fuldstændig lige så spændende og nervepirrende som vi kunne have ønsket os. Drama? Oh jo!

450 Class

I den store klasse, var aftenens team: "Fordærver for mange kokke virkelig maden?" Og nej, for mange stjerner gør ikke supercross mere kedeligt. Det gør det nervepirrende spændende! Jason Anderson startede aftenen med at sende sin Husqvarna ud i hovedet på dem der ventede på at komme ind og træne, men endte den som bedste mand af alle! Efter en omstart i finalen - efter en påkørsel fra Ryan Dungey på James Stewart - tog El Hombre sejren til slut. Dungey måtte nøjes med andenpladsen, imens Cole Seely blev nummer 3. Eli Tomac startede sit grønne eventyr med en fjerdeplads, imens Ken Roczen - der måtte to gange i jorden i løbet af aftenen - tog sidste plads i top 5.

Resultat, Anaheim:

1. Jason Anderson - Husqvarna

2. Ryan Dungey - KTM

3. Cole Seely - Honda

4. Eli Tomac - Kawasaki

5. Ken Roczen - Suzuki

6. Chad Reed - Yamaha

7. Trey Canard - Honda

8. Davi Millsaps - KTM

9. Dean Wilson - KTM

10. Justin Brayton - KTM

250 West Class

Cooper Webb var uden tvivl den store favorit inden den første afdeling, og han leverede med bravur. Hurtigste tider og sejre hele dagen igennem, blev fulgt op med en sejr i finalen. Dermed starter hans titelforsvar på den bedst tænkelige måde. Jessy Nelson gjorde ellers hvad han kunne, men måtte til slut nøjes med andenpladsen, imens Zach Osborne sluttede podiet af. Teamkammeraterne fra Geico Honda, Christian Craig og Jordon Smith, lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Anaheim:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Jessy Nelson - KTM

3. Zach Osborne - Husqvarna

4. Christian Craig - Honda

5. Jordon Smith - Honda

6. Alex Martin - Yamaha

7. Colt Nichols - Yamaha

8. Joey Savatgy - Kawasaki

9. Mitchell Oldenburg - KTM

10. Kyle Peters - Honda

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page