top of page

Andreas Hansen igang igen


Andreas Hansen har skiftet team til den kommende sæson, men han har samtidig døjet med en knæskade, der nu ser ud til at nærme sig sin ende. Vi har fået en status fra ham, på hvordan det går med hans forberedelse.

Andreas Hansen: "På nuværende tidspunkt er jeg lige startet med at køre, efter min operation i knæet hvor jeg fik nyt korsbånd. Det har taget 5 måneder at komme oven på, hvor jeg har lavet en masse genoptræning og konditionstræning, for at genoprette mit fysiske niveau. Jeg har nu kørt i en tre uger og det går fremad. Jeg har været en uge i Italien med ELT, hvor jeg fik kørt en masse timer og fik startet op. Jeg er nu klar til at få indhentet alle de timer jeg mangler på det nye mærke. I år kører jeg for EasyMX KTM. Jeg glæder mig til mange udfordringer i denne sæson og jeg ser meget frem til det første løb. Min målsætning for sæsonen er at opnå placeringer på topplan og gøre mit bedste. Der skal meget træning til at indhente de andre, men jeg tror på at min ekstra træning vil gøre godt på banen. Vi ses ude på banerne!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page