top of page

Mads Sjøholm uden målsætning


Mads Sjøholm var en af dem der kørte rigtig godt i 2015. En titel som mester i B-MX2 og flere solide præstationer i A-MX2 blev det til, og derfor er der da også mange der kigger til ham i år. Men han har desværre døjet med nogle skavanker, der har ødelagt hans optakt. Vi har snakket med ham om det.

Mads Sjøholm: "Jeg har slet ikke fået kørt det, som jeg har villet, og så har den fysiske træning også haltet en del. Jeg var dog i Italien en uge i vinterferien, hvor jeg fik kørt okay med timer på cyklen. Alt dette er egentlig på grund af indledende indgreb i min mund, da jeg har fået opereret 3 skruer ind, samt fået hevet 7 tænder ud. Jeg døjer med store smerter fra skruerne, hvilket gør, at jeg ikke kan få trænet ordentligt. Det gør så, at jeg faktisk ikke kan fastlægge en målsætning for sæsonen endnu, da jeg slet ikke føler at jeg ved, hvad jeg er i stand til i forhold til mine resultater."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page