top of page

Nyt kapitel for Mathias Gryning


Mathias Gryning har lavet nogle skift omkring sig til 2016, og han er efterhånden ved at være klar til at sæsonen slår i gang for alvor, når han er på startlisten til EM i næste weekend i Valkenswaard. Vi fik en status fra ham, på hvordan det står til med det hele.

Mathias Gryning: "I 2016 er jeg skiftet til KTM og skal køre for Westside Racing Team, med støtte fra KTM Skandinavien. På baggrund af det skal jeg deltage i det Svenske Mesterskab, hvilket er noget jeg ser rigtig meget frem til. Det er noget nyt for mig og jeg glæder mig utrolig meget til den nye udfordring. Udover det, skal jeg deltage i DM-serien og køre en næsten fuld EM-sæson, som starter her i påsken i Holland.

Jeg føler mig utroligt godt tilpas på KTM’en, og føler at den passer godt til min kørestil. Jeg har fået prøvet en masse forskellige ting på raceren, eftersom det hele var nyt for mig, og jeg synes mit setup er blevet rigtig godt. I 2016 har jeg stoppet samarbejdet med min træner Emil Larsen. Efter 5 års godt og positivt samarbejde, følte jeg at der skulle nogle forandringer til. Jeg har stadig kontakt med Claus Hechmann, som står for min fysiske konditionstræning, og jeg føler jeg har fået gjort et godt stykke arbejde henover vinteren, hvor jeg har prøvet at få kørt så meget på motorcyklen som muligt.

En tur til USA har altid være én af min barndoms drømme, og i uge 1 tog jeg afsted med Rasmus Johansen. Jeg tog derover for at komme over og se, hvad det egentlig er for noget. Jeg fik kørt en smule derover, bare for at prøve det, og det hele var som jeg havde forventet! Fede baner, store hop, dejligt vejr, cross 24/7 og derudover var områderne derover bare noget helt særligt. Jeg var til Anaheim 1 og kigge, (desværre kun kigge.) Det hele er bare meget større og publikummet er i en klasse for sig selv. Et event man som crosskører ikke må undgå at opleve.

Lige nu er jeg ved at få styr på sidste ting, inden jeg tager til Holland for at starte sæsonen op for alvor. Jeg føler jeg har fået god fart i cyklen og glæder mig til at se hvor henne jeg ligger i EM.

Til sidst vil jeg gerne give en stor tak til alle de folk som har valgt at støtte og hjælpe mig i sæsonen 2016, uden dem var det hele ikke muligt! Westside Racing, KTM Skandinavien, Au2parts, Sørby VVS, Valvoline Oil, Sørby Auto, Twotwo Motorevents, Bridgestone Tires, Ivans Dækcenter, Diaments Run Forever, TheSix, HGS Exhaust, CTI Kneebraces, samt familie og venner!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page