top of page

Ankjær glæder sig til 2016


Lucas Ankjær kørte sig op i A-klassen, ved at vinde B-DM i MX1 sidste år, og han er i gang med at gøre sig klar til den nye udfordring. Vi har fået en status fra ham, hvor han fortæller om hvordan han forbereder sig til den kommende sæson.

Lucas Ankjær: "Min offseason har ikke været så meget anderledes end alle de andre år. Jeg har styrketrænet og løbet som jeg plejer, og selvfølgelig kørt så meget på cyklen, som tiden og vejret har tilladt. Tråden i alt jeg laver, er at det skal være sjovt, og derfor er det meget nemmere at holde motivationen oppe. Jeg skal i år køre for J.Ø ARTS på Honda i MX2-klassen. Det er et år jeg glæder mig til super meget til. 450'eren er ikke pakket særlig langt væk, så den vil selfølgelig også blive luftet tit, og få et par løb i nakken også. I den kommende uge tager jeg en tur til Holland/Belgien, for at få kørt flere timer ind i kroppen og for at teste den nye 250'er, som jeg slet ikke har kørt på endnu. På vejen hjem smutter jeg selvfølgelig lige forbi, og hepper på, mine 2 teamkammerater til EM og VM i Valkenswaard. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine sponsorer. Pearly, Kleemann, Osetbikes, JØ Arts, JKJ MX Schools og endnu større tak til min familie, som altid er bag mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page