top of page

Nikolaj Larsen i løbstræning


Sæsonen er så tæt på, at vi efterhånden godt kan erklære den for begyndt. Det betyder også at de store mesterskaber her omkring nærmer sig, og det samtidig at Nikolaj Larsen snart skal i ilden - først i Sverige og så i Danmark. Vi fik en status fra ham omkring hans optakt, hvor han også fortæller at det næste stykke tid byder på løbstræning. (En mission der blev indledt med en sejr på Korskroen i dag, med to heatsejre.)

Nikolaj Larsen: "Forberedelserne sammen med ELT, er gået efter planen og vi har fået lagt en masse timers træning bag os. Jeg har haft sidste test af affjedringen her i starten af marts, hvor vi virkelig fandt en ændring, som føltes rigtig god lige fra starten. Nu glæder jeg mig bare til at løbene går igang, og til at se hvor jeg ligger henne. Træning er altid én ting, og race noget helt andet. Jeg starter ud med 2 løb her i weekenden og håber på at nå et enkelt mere, inden det går løs til det første svenske mesterskab i Tibro 23/24 april."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page