top of page

Nyt team og ny klasse til Simon Hauser


Simon Hauser har været forfulgt at skader de seneste par sæsoner, men nu ser det ud som om at der er lys for enden af tunnellen. Det betyder samtidig, at vi også kommer til at se ham på en ny maskine - i en ny klasse - i den kommende sæson. Vi fik en status fra ham på skiftet.

Simon Hauser: "Siden 2014, har jeg været plaget af skader på både ryg, men især, på min venstre skulder, der ikke fungerer optimalt længere. Jeg har haft svært ved at føle mig 100 % tilpas, både når jeg kørte, men også med hele det setup jeg havde at gøre med. Selvfølgelig har det ikke kun været nedture og dårlige episoder, men de har efterhånden været i overtal. Jeg har her i vintersæsonen, valgt at jeg skulle kunne være 110 % tilpas og tilfreds med alt hvad jeg har med at gøre i sporten. Efter mange forskellige demo-test, fandt jeg mig selv på en Yamaha YZF450. Samtidig med at jeg havde valgt at skifte mærke, fik jeg muligheden for at samarbejde med KS Motor. Jeg har jo hidtil kørt på 250'ere - og har kun småtrænet på 450'ere, lidt i løbet af de sidste par år, bare for sjov. Egentligt blev jeg først klar over at en 450'er og jeg, passer utroligt godt sammen, efter et IMBA-løb, hvor jeg kørte som jeg sjældent har gjort før- og det endda på en maskine, der var sat op til 15-20 kilo mere end min vægt, på en bane der var forfærdeligt hullet. Jeg har kendt personerne bag KS Motor siden min første PW50, og jeg er derfor enormt glad for mit skifte!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page