top of page

God start for Mathias Gryning


Det har altid lige knebet med det sidste held for Mathias Gryning, men i år startede DM noget anderledes for ham. Han gav nemlig sig selv en rigtig god start, ved at vinde i Randers, og derved overtage den samlede føring fra første færd. Vi fik lige en status fra ham ovenpå løjerne i Randers.

Mathias Gryning: "Jeg så meget frem til at komme til Randers og repræsentere mine nye sponsorer og mit nye team. Jeg fik sat en fin tid i kvalifikationen, som den hurtigste, hvilket altid er en god start på dagen. I første heat får jeg en okay start, som en 6-7 stykker. Jeg kommer hurtigt op og jagter førstepladsen, men dog rammer jeg lidt omgangskørere, og må desværre miste jagten og ender som 2’er, hvilket jeg er fint tilfreds med. I andet heat kommer jeg først op i andet sving, hvilket er et stykke tid siden jeg har fået en så god start. Det gør bare det hele nemmere. Derfra kunne jeg køre et kontrolleret heat og køre først i mål, og dermed føre i den samlede DM-stilling. Nu glæder jeg mig til at få den røde nummerplade på og så er det ellers bare at se frem mod næste løb, som er EM i Tyskland i næste weekend. Det var en god weekend, og rigtig dejligt for mig selv at se den træning jeg laver, ikke er helt forkert. Helt klart et confidence boost til mig selv og hele teamet bag mig. Stor tak til Au2parts, Team Næstved Eliteidræt, Bridgestone Tires, Ivans Dækcenter, TwoTwo Motorevents, Westside Racing Team, Diament Runs Forever, CTI knee braces, TheSix, Valvoline Oil, KTM Skandinavien, samt familie og venner."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page