top of page

Kaduuz Racing godt fra land i Randers


En ny sæson er altid velkommen, især når den stråler os i møde, som solen gjorde det over banen i Randers i søndags. Første afdeling af DM fik derved nøjagtig den præmisse, som et show af sådan en kaliber bør have, og der var derfor spænding at spore under de gule faner. Med en helt ny holdsammensætning, var det premiere-tid for Kaduuz Racing, men nerverne var svære at spore. I stedet tog hele banden det køligt, og stolede på at forberedelsen havde været optimal. Og hele vejen rundt om bålet, blev der bidraget til den gode stemning i lejren, som altid har været forsøgt bevaret som Kaduuz Racings største og bedste varemærke.

Men der blev kørt ræs over hele linjen, så alle de mange fremmødte publikummer kunne få et show de sent ville glemme.

I MX1 var Rasmus Johansen solidt kørende. På trods af ny motorcykel og nye rammer, så var Rasmus med til at forme begivenhederne i top 10 hele dagen, og han var endda oppe at snuse til top 5 i andet heat. Det lader til at være lovende for hele sæsonen, hvor vi forhåbentlig kan se Rasmus finde endnu mere fart. Han har i hvert fald fundet melodien på sin nye RM-Z450, og vi glæder os allerede til at se ham i aktion på den igen.

Men det var ikke kun i MX1, at Kaduuz-drengene leverede over al forventning. I MX2 var Thomas Rasmussen særdeles godt kørende, og hans strenge vinter-program viste virkelig hvad det havde bidraget med. Desværre kostede en lille fejl i andet heat en placering omkring top 5, men en placering som nr. 10 var også godkendt, specielt når man kigger på måden den kom i hus på. Thomas er først lige kommet i gang, og vi er sikre på at vi har meget mere i vente.

Næste afdeling af DM køres den 29. maj på Hedelands-banen ved Roskilde, og der er Kaduuz Racing igen klar med højt humør, gul galskab og Axotiske røverhistorier.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page