top of page

Nikolaj Larsen startede DM i fin stil


Nikolaj Larsen tog i sidste weekend hul på årets DM-sæson, og det med øjnene på DM-guldet. Nikolaj har trænet intenst over vinteren, og det var derfor med baglandet, psyken og fysikken helt på plads, at Nikolaj trillede til startbommen i Randers. Efter at have haft hurtigste tid i kvalifikationen, skulle første slag stå, og det blev et slag hvor den MX-Shop KTM baserede Næstved-kører, kom ud som den store sejrherre. Med to heatsejre – hvor især den sidste var knusende – kunne han lade sig hylde som årets første DM-vinder. Det betyder også at den røde frontnummerplade kommer til at sidde på hans KTM, når anden afdeling køres på Hedelands-banen ved Roskilde, den 29/5.

Nikolaj Larsen: ”Super dag til første afdeling af DM. Jeg lagde ud med at sætte en god tid i tidskvalen, som gav godt selvtillid til heatene. Jeg valgte at holde lidt ude i starten, for at være på den sikre side. Jeg fik en okay start i første heat, pressede godt på de første par omgange, og kom op og tog føringen. Jeg får lavet et hul på cirka 5 sekunder, men så laver jeg en lille dum kørefejl, så jeg må et smut i jorden. Jeg kommer op igen som 3'er, presser alt hvad jeg kan resten at heatet, og når tilbage til at tage heatsejren. I andet heat kommer jeg bedre fra start og går i front på anden omgang. Jeg presser på i 5 omgange og får skabt et godt hul. Jeg øger mit forspring omgang efter omgang, og med 5 minutter tilbage er jeg omkring 20 sekunder foran. Derfor tager jeg det roligt til sidst, og kan tage andet heat også. Alt i alt en helt fantastisk dag, hvor materiellet spillede og kørslen var super god. Dejligt at se, at alt ens forberedelse og træning har båret frugt. Jeg kan ikke tak alle mine fantastiske sponsorer og hjælpere nok, for alt jeres støtte og support. Jeg knokler videre op mod næste race her om 3 uger!”

DM er i gang, og Nikolaj har taget første skridt imod guldet. Nu arbejdes der videre!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page