top of page

Live stream af 24MX DM-A fra Hedeland!


Motocross er på vej op, og 24MX DM-A får mere opmærksomhed end nogensinde – også på skærmen. For udover de eksisterende TV-aftaler, så bliver anden afdeling af serien, der bliver kørt på søndag i Hedeland, også den mest dækkede til dato. I hvert fald bliver der som noget nyt mulighed for at følge det hele på nettet! Afdelingen bliver nemlig live streamet direkte til Youtube, så du kan sidde i din bedste stol, og se alt hvad der går for sig. Selvfølgelig vil du helst se det live på dagen, men skulle du nu være forhindret. Eller måske vil du blot gense løjerne? Så har du også den mulighed efterfølgende. Det er en dygtig gruppe studerede – kommende professionelle kameramænd – der har påtaget sig opgaven, at live streame alle heat fra Roskilde. Noget lignende er aldrig prøvet før til DM-A, men alle involverede er klar til at give det deres bedste, og se om det ikke kan lade sig gøre, at lave en dansk live udsendelse om motocross. Du finder streamet inde på DMUs Youtube-kanal, og det starter umiddelbart inden første heat klokken 12.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page