top of page

Round two, fight! – Kaduuz Racing


Hen til kommoden og tilbage igen! Det er ved at være en håndfuld år siden, at DM sidst har kigget ind hos Hedelands Motorklub lidt uden for Roskilde. Banen er hård, lige så hård som den altid har været, og den stiller for alvor krav til kørerne. Første afdeling i Randers så gode tegn fra gutterne under de gule faner, og nu skal de så følge op på de fine takter. Hele banden er klar til at bakke op, og vi håber på sol, tidlig sommer og glade miner på alle ansigter! Kaduuz Racing melder klar til kamp i Hedeland!

Thomas Rasmussen var en stor oplevelse i Randers. Den unge mand, der inden denne sæson kom op fra B-klasserne, beviste at hans hårde træning i vinter har båret frugt, da han var med til at forme begivenhederne i MX2-klassen. Desværre havde Thomas et styrt for nogle ugen siden i Tyskland, der tog lidt hårdt på kroppen, men heldigvis så stod han distancen under testen på Hedeland i sidste weekend, så nummer 454 er klar under dugen.

Rasmus Johansen er ved at finde sig mere end godt til rette på sin Suzuki. En god første afdeling i Randers, blev i den forgangne weekend fulgt op af en imponerende flot placering som nummer syv til de svenske mesterskaber i Haninge. Det lover godt for Rasmus i Hedeland, og vi ved at han kører godt på det hårde underlag.

Nu er der bare tilbage at vente på anden afdeling af DM! Der er garanti for action, når Danmarks bedste ruller ind i Roskilde, og vi håber at se mange af jer til en dyst der kunne få Sjælland til at ryste i sin grundvold. Skulle du være forhindret, så bliver anden afdeling af DM live streamet på internettet, via DMUs Youtube-konto.

Find det her: https://www.youtube.com/user/dmusport

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page