top of page

Hedeland med gode takter – Kaduuz Racing


På en dag hvor vejret viste sig fra sin bedste side, og det ellers stride underlag i Hedeland valgte at følge trop, tonsede DM-karavanen ind for fuld musik, for fuld smadder og for fuld arm. Anden afdeling var hurtigt stablet på benene i sidste weekend, og for øjnene af et stort og spændt publikum, gik Danmarks bedste til stålet med alt hvad de havde. Og midt i støvhavet, sejlede det gule skib afsted. Med højt humør, godt med mandskab og hvad der ellers hører til, når SS Kaduuz Racing stævner ud. Og der var grund til at smile da løjerne var overstået.

Thomas Rasmussen var igen med til lave ravage i top 10, og hans fart bliver bare bedre og bedre. Hans første sæson i A-klassen, har indtil videre bragt ham helt ind hvor det bliver rigtig sjovt, og efter to solide heat i Hedeland, så indtager Thomas nu den samlede sjetteplads i MX2!

Rasmus Johansen har altid været hurtig, men efter at han er blevet sat ovenpå sin Suzuki RM-Z450, så går det over stok og sten. I Randers var han god, i Hedeland var han flyvende. Med to fantastiske heat, så var han kun et enkelt point fra at komme på podiet! En fjerdeplads på dagen, og så rykkede han ind i den samlede top 5.

Svenske André Blomqvist kom til inden afdelingen i Hedeland, og den vilde svensker gjorde hvad han kunne, men desværre var heldet ikke på hans side til slut. Der var dog mange gode ting at spore, så han vender frygteligt tilbage i Svendborg!

Til slut, så var Kim Alex Olsen til start, og det var et syn der kunne få mange gamle fans op af stolen. Veteranen – der vandt mesterskaber tilbage i 90’erne – bragte 2-takts glam over Hedeland, og med point i begge heat, sluttede Kim som nr. 25 – foran en god vifte af de faste kørere.

Næste DM-afdeling ligger allerede den 19/6 i Svendborg, og der håber vi selvfølgelig på lige så fedt ræs, lige så glade publikummer og en lige så søstærk gul galej! Ses vi?

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page