top of page

Ken Bengtson klar til Svendborg


Det er altid sjovt når nogle af de hurtige fra hinsidan kommer på besøg til DM-A, og den vakse har måske bemærket at Ken Bengtson er på startlisten i MX2-klassen på søndag i Svendborg. Det er et par år siden vi har set den hurtige svensker sidst, og i øjeblikket indtager han tredjepladsen i det svenske mesterskab, hvor Gryning, Bjerregaard og Jakob Kjær har haft deres hyr med ham. Vi skyndte os derfor at spørge Ken, om hvorfor han kommer til DM, og hvordan han håber det kommer til at gå på søndag. Grunden var i hvert fald sikker - fordi det er langt sjovere at køre løb end at træne.

Ken Bengtson: "Jeg tilmeldte mig DM-A i weekenden, for det er meget sjovere at køre løb end det er at træne, og da der ikke var andre løb at køre, så passer det perfekt at køre i Svendborg. Desuden har jeg kørt i Danmark før, og banerne der er meget sjovere og bedre præpareret end i Sverige - i hvert fald de gange jeg har kørt der.

Hvis jeg får to gode starter, så håber jeg at kunne vinde på søndag. Jeg har været 2'er i et DM-A i 2014, så at blive 1'er i stedet kunne være rigtig fedt! Men jeg ved det bliver hårdt, med hårde modstandere som Mathias Gryning og Nichlas Bjerregaard. Fremfor alt så ser jeg frem imod et fedt løb med gode fights, og så må vi se på resultatet!"

Foto: Tove Gustafsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page