top of page

Tredje sejr til Larsen


Nikolaj Larsen har været flyvende i årets DM, og med sejren i søndags i Svendborg, holder han fast i den røde nummerplade. Vi fik en kort status fra Nikolaj ovenpå Svendborg, og den skal I ikke snydes for.

Nikolaj Larsen: "DM i Svendborg var en blandet dag. Jeg var ikke helt på toppen hele dagen, da jeg sloges lidt med noget sygdom hele weekenden. Jeg fik en ok start i første heat og var hurtigt oppe som 3’er. Jeg kæmpede hele heatet med de 2 forreste, men formåede ikke at komme forbi og måtte tage til takke med en 3. plads. Banen var utroligt ensporet, og meget hård og glat, så det krævede en bedre start i andet heat. Jeg endte med at tage starten og modstod et tidligt pres, og kunne derfra holde sejren i mål. Jeg endte med at tage den samlede sejr på dagen, og holde samme pointføring i den samlede stilling. Der er en lille uge til det næste SM, hvor målet er at få nogle flere heatsejre!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page