top of page

DM ovre for Mathias Gryning


Mathias Gryning har haft en god sæson indtil videre, men nu har uheld - igen, igen - ramt den førende i A-DM MX2. Endnu en skulder gik af led, lagde til en gammel skulderskade, og nu venter operation og pause for Gryning, der altså ikke kommer til at forsvare sin røde nummerplade på Mors.

Mathias Gryning: "Som nogle nok ved, så rev jeg skulderen af led ved EM i Lommel og er siden da blevet scannet. I dag fik jeg svar fra scanningerne, og det var desværre ikke de nyheder jeg havde håbet på. Jeg havde i forvejen dårlig skulder, efter at jeg i 2007 ødelagde skulderen slemt, og pådrog mig en nerveskade, som har gjort, at jeg siden da ikke haft mulighed for at opbygge musklerne omkring den. Dette har gjort at ledbåndene har haft svært ved at holde skulderen på plads i skålen. Så efter at jeg en del gange har revet den af led, og nu igen i år, må der gøres noget, da den simpelthen ikke kan holde til presset mere og har været mere beskadiget end først antaget.

Jeg går nu og venter på at jeg skal opereres. Det bliver umiddelbart en lidt vanskelig operation, da de fejl og skader som kom i 2007, også skal laves så vidt muligt. Så der går desværre et par uger før den endelige operation bliver foretaget. Dette sætter mig i en meget svær situation, da jeg derfor ikke kan deltage i de sidste løb på sæsonen. Men i samarbejde med min fysioterapeut fra Nørrebro Fysioterapi, har jeg valgt at sidde over og få 100 % styr på skulderen, inden jeg kommer ud og køre igen, for på den måde kan jeg fokusere på næste sæson og komme tilbage med, forhåbentlig, en del mere styrke i højre skulder.

Dette er selvfølgelig en rigtig svær tid i min karriere, efter at have arbejdet så hårdt i år, taget nogle chancer angående maskineskift, afbrudt samarbejdet med min træner og skiftet bagland og team, hvorefter en skade så sætter en stopper for mine mål, som ellers så ud til at kunne opnås. Jeg er evigt taknemmelig for dem som har valgt at støtte mig og min beslutning, samt at have hjulpet mig hele sæsonen til at komme dertil hvor jeg er nu. 2016 har bestemt været en sæson, hvor jeg har flyttet mig meget på motorcyklen, lært en masse og ikke mindst blevet mere mentalt stærk. Set i bagspejlet er jeg glad for hvordan min sæson er gået. Nu glæder jeg mig til at få fikset skulderen så jeg forhåbentlig ikke skal spekulere mere på den, og få startet genoptræningen så hurtigt som muligt, uden at haste noget.

Endnu en gang stor tak til alle som har hjulpet mig, støttet mig og bakket mig op. Familie, venner, kæreste og sponsorer samt hele Team West Side Racing. Au2parts, Sørby VVS, Bridgestone Tires, TwoTwoMotorevents, Ivans Dækcenter, CTI knee braces, Sports Team Næstved, Valvoline, The six, KTM skandinavien, SOS racing parts."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page