top of page

Skybrud skyld i aflyst DM Motocross afdeling


Årets fjerde afdeling af DM Motocross blev alt andet end den fest der var lagt op til, da et masivt uvejr bevægede sig ind over den ellers så smukke og publikumsvenlige Solbjerg bane på Mors. De store mængder regnvejr, som væltede ned over banen, gjorde det fuldstændigt umuligt, at navigerer en crossmaskine op og ned af de store bakker. To heat blev dog afviklet inden uvejret kom.

Dagen startede ellers godt, da banen stod fuldstændigt perfekt til træning og tidskvalifikation, men da heatene startede begyndte regnen også at komme. Dagens support-klasse var B125 for U18 kørere, og de unge talenter fik afviklet deres heat under svære, men rimeligfe forhold. Frederik Højris løb med en forholdsvis suveræn sejr foran Jesper Kristensen og Marcus René Petersen.

Herefter åbnede himlen sig, men stadigvæk ikke mere end kørerne i MX2 klassen blev sendt på banen til deres første heat. Mathias Jørgensen tog Michelin Holeshotten og var dermed bedst fra start. Han var skarpt forfulgt af det unge supertallent Mikkel Haarup i starten, men Mathias Jørgensen lagde afstand til konkurrenterne og vandt heatet med en sikker margen til Mikkel Haarup. Nummer tre i heatet blev Rasmus Anderson.

Den megen vand der var faldet, og forsatte med at falde over banen da MX1 kørerne skulle i gang med deres heat, gjorde simpelthen, at det ikke var sikkert forsvarligt at afvikle flere heat. Dermed sluttede dagen langt før tid, og alle må nu vente med uforløst spænding til den 11. september hvor finaleafdelingen bliver kørt i Næstved.

Løbet på Mors blev livestreamet på DR.dk, og det giver muligheden for at se de svære forhold ved selvsyn. Se et kort sammendrag fra dagen her:http://www.dr.dk/sporten/motorsport/video-skybrud-over-mors-aflyser-dm-i-motocross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page