top of page

Sidste stint! – Kaduuz Racing


Det er finaletid, hvad ellers? Spændingen summer i luften, stregerne er trukket op i sandet. Hvad der blev indledt tilbage i maj, skal nu ende med et brag. De sidste kraftreserver kilder i gasarmen, de sidste point hænger på døren til klubhuset og hængslerne i startbommen knager en sidste gang. Finalen i årets DM i motocross er svimlende tæt på, og det bliver med de gule gutter fra Kaduuz Racing, i højeste gear. Der er lagt op til et brag i Næstved nu på søndag, hvor Danmarks bedste skal krydse klinger en sidste gang i 2016, og drengene er klar til at give det hele, en sidste gang.

Fjerde afdeling for to uger siden regnede væk, men vi håber på sol, munterhed og tørvejr, når DM skal afgøres på Nisseringen!

Thomas Rasmussen var den eneste der nåede at køre på Mors, inden himlen åbnede sluserne. Det mudrede element og den vanskelige bane, så ham slippe afsted med sin samlede syvendeplads i behold, og han er klar til at gøre hvad han kan, for at hente endnu mere ind på top 5. Han har før bevist, at han kan følge med helt deroppe.

Rasmus Johansen nåede ikke i aktion på Mors inden dagen blev aflyst, og derfor er han fortsat nummer fem i tabellen. I mellemtiden har Rasmus dog lige snuppet en sølvmedalje til DM for hold, så det er en tændt fynbo, der tørner ud i Næstved.

André Blomqvist så godt kørende ud i træningen på Mors, og vi håber at han slår det momentum sammen med det han viste i Svendborg inden sommerferien!

Det sidste slag skal stå, og hvem der bliver vinderen, det står skrevet i vinden. En ting er i hvert fald sikker: Kaduuz Racing er klar til at gøre det til en mindeværdig dag, for alle dem der kigger forbi i Næstved!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page