top of page

Ny hovedsponsor til DM Motocross-serien


Danmarks Motor Union (DMU) og PSE-Parts har indgået en aftale om et treårigt sponsorat af den bedste danske motocross-serie for A-kørere. Med aftalen bliver PSE-Parts hovedsponsor i de næste tre år, og serien skifter samtidigt navn til PSE-Parts DM MX.

- Vi er utroligt glade for at kunne præsentere PSE-Parts som ny hovedsponsor for Danmarks bedste motocross-serie. PSE-Parts har et stort kendskab til motocross-sporten og har de samme ambitioner og visioner for sporten, som vi har i DMU. Derfor ser vi denne aftale som et utroligt godt match imellem to parter, der ønsker at forsætte den positive udvikling dansk motocross er inde i, siger formand for Danmarks Motor Union, Jørgen Bitsch.

PSE-Parts er firmaet, der står bag nogle af de største og bedste brands i motocross, og man har mere end 600 B2B-kunder i Skandinavien. PSE-Parts sælger ikke direkte til forbrugeren, men leverer en bred palette af MX-varer til forhandlere i hele Skandinavien. PSE-Parts har hovedkontor i Hobro og har igennem det seneste år arbejdet på at opbygge en komplet ny organisation, hvor nogle af de vigtigste værdier er tillid og troværdighed. Søren Koch tiltrådte som ny direktør for et år siden, og han har siden stået i spidsen for teamet i Hobro.

- Vi glæder os til at blive en del af PSE-Parts DM MX-serien. Det er et mesterskab, der har gennemgået en utrolig positiv udvikling igennem de seneste år, og vi ser frem til at blive en stor del af den fortsatte udvikling. PSE-Parts DM MX er flagskibet i dansk motocross og med TV-eksponering hos både DR og TV3 Sport er det også lykkes at komme ud til den bredere befolkning de senere år. Alt i alt er det noget, vi glæder os til at blive en del af, og vi kan næsten ikke vente med at få sat 2017-sæsonen i gang, siger direktør, Søren Koch og fortsætter.

- Jeg har aldrig været et øjeblik i tvivl om, at det var den rigtige beslutning, jeg tog, da jeg efter nogle møder med DMU besluttede at indgå et sponsorsamarbejde for de næste tre år. Vi bygger på samme værdigrundlag, vi har samme håb og ønsker for sporten samt modet og lysten til at udvikle sporten sammen. PSE-Parts er i forvejen en kendt og respekteret leverdør til de danske og nordiske forhandlere. PSE-Parts vil være den fortrukne leverandør af kvalitetsprodukter til danske og nordiske forhandlere, og vi vil være synlige og nærværende på den danske MX-scene. Med denne aftale vil vi være med til at støtte op om sporten, slutter Søren Koch.

Hovedsponsoraftalen imellem DMU og PSE-Parts løber de næste tre år og tæller dermed sæsonerne 2017, 2018 og 2019, hvor parterne i samarbejde vil sørge for at give motocross-sporten, de danske kørere og alle fans en stærk dansk motocross-serie. PSE-Parts nuværende slogan ”It’s All About Racing” vil være kendetegnende for det bedste i dansk motocross de næste tre år, og med det slogan i ryggen vil sporten træde ind i en ny spændende periode.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page