top of page

PSE-Parts DM MX kalender 2017


Der er nu sat banenavne og datoer på næste års 5 afdelinger af Danmarks bedste motocross serie, som med den nye hovedsponsoraftale har skiftet navn til PSE-Parts DM MX serien, og som igen i 2017 vil give kørerne en bred variation af udfordringer.

Udover at få fastlagt serien på baner med en bred variartion af underlag og udfordringer, er det også lykkedes at få fastlagt løbsdatoerne, så de danske kørere kan søge udfordringer i udlandet, ligesom udlændinge vil kunne deltage i PSE-Parts DM MX serien. Den bedste danske serie styrer således helt fri af det svenske mesterskab og den tyske ADAC serie, mens en dansk EMX-250 kører vil kunne deltage i 3 ud af 5 løb og en EMX-125 kører vil kunne deltage i 4 ud af 5 løb i DM serien.

Det vil igen i 2017 være Randers Motorsport der ligger bane til åbningen på serien, og det vil samtidigt være start-skuddet på klubbens 80 års jubilæum. Åbningen i Randers vil være 2. påskedag (mandag d. 17. april), og det er specielt her de danske EMX-250 kørere skal have styr på logistikken, da de kører deres andet heat søndag formiddag i Italen, og altså skal med flyveren hjem, hvis de vil køre i Randers.

Efter det blandede underlag i Randers er næste stop hårdbanen i Svendborg d. 21. maj, hvorefter Hostebros dybe sand venter som det 3. stop i serien. Efter en kort sommerpause venter der endnu en hårdbane i Hedeland d. 13. august og til sidst står finalen på danmarks nok smukkeste bane – nemlig Solbjergbanen på Mors d. 10. september.

Samlet ser PSE-Parts DM MX 2017 kalenderen sådan her ud:

17. april: Randers

21. maj: Svendborg

11. juni: Holstebro

13. august: Hedeland

10. september: Mors

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page