top of page

Se AMA Supercross LIVE!


Se, det er en nyhed der burde rydde forsider verden over. Som vi har kunnet snuse os frem til, så får vi til den kommende sæson af AMA Supercross, nemlig mulighed for at købe adgang til alle afdelinger for kun 99$! Ikke flere piratsignaler og slyngelstreger! Men alt den action du kan ønske dig, lige til din computer i et ordentligt format, når det hele går i gang om tre uger. (Den eneste afdeling du må undvære, er den fra Daytona, der bliver udbudt på en anden måde.)

Du kan se og læse mere her, hvor du også kan købe adgang: http://www.supercrosslive.com/live-race

Kalender:

07.01. Ana­heim, Ca­li­for­ni­en (An­gel Sta­di­um of Ana­heim) 14.01. San Die­go, Ca­li­for­ni­en (Pet­co Park) 21.01. Ana­heim, Ca­li­for­ni­en (An­gel Sta­di­um of Ana­heim) 28.01. Pho­en­ix, A­ri­zo­na (Uni­ver­si­ty of Pho­en­ix Sta­di­um) 04.02. Oak­land, Ca­li­for­ni­en (Oak­land Al­a­me­da Coli­se­um) 11.02. Ar­ling­ton, Te­xas (AT&T Sta­di­um) 18.02. Min­nea­po­lis, Min­ne­so­ta (U.S. Bank Sta­di­um) 25.02. At­lan­ta, Geor­gia (Geor­gia Do­me) 04.03. To­ron­to, On­ta­rio, Ka­na­da (Ro­gers Cent­re) 11.03. Day­to­na, Fo­ri­da (Day­to­na In­ter­na­tio­nal Speed­way) 18.03. In­dia­na­po­lis, In­dia­na (Lu­cas Oil Sta­di­um) 25.03. De­troit, Mi­chi­gan (Ford Field) 01.04. St. Louis, Mis­sou­ri (The Do­me At Ame­ri­cas Cen­ter) 08.04. Se­at­tle, Wa­shing­ton (Cen­tu­ry­Link Field) 22.04. Salt La­ke Ci­ty, Utah (Ri­ce-​Ec­cles Sta­di­um) 29.04. East Ruther­ford, New Jer­sey (Met­Life Sta­di­um) 06.05. Las Ve­gas, Ne­va­da (Sam Boyd Sta­di­um)

Foto: KTM

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page